Després de distints intents en els darrers anys, per fi s`ha pogut aconseguir que els dos clubs de futbol sala de la nostra ciutat junten les seues forces per a bé de l`esport cullerenc. Així doncs el Maristes F.S. i el Sucro F.S. enceten nova temporada amb esta fusió, en una il.lusió i ganes magnífiques i amb l`objectiu de millorar este deliciós joc col.lectiu a Cullera.

En principi les categories van des de Querubins fins a Sénior i s`espera puguen eixir dos equips per categoria. Comptem amb tres pistes, les dues del col.legi Marista i la del Pavelló. S`ha unificat un escut nou i amés les equipacions seran noves, la primera granate i la segona groga i blava. La nova directiva està composta per membres dels dos antics Clubs i hores d`ara està funcionant a les mil meravelles tot i el tema pandèmic que ens envolta.

Dins del col.legi Marista han apostat per esta fusió sense perdre mai l`essència de l`ensenyament i els principis que rigen l`educació marista. Convidar a tota la gent del poble a gaudir del futbol sala i recolzar este nou desafiament. Tant de bo des del club esperem la resposta positiva dels jugadors així com de l`Ajuntament i les institucions pertinents.

Avant.

Presentació del club any 19-20

PER A MÉS INFORMACIÓ CLICA ACÍ