Estimades famílies, el proper dissabte 8 de maig tindrà lloc l’emblemàtica marxa solidària al Castell que realitzem tots els anys. Enguany serà d’una manera diferent però amb la mateixa importància de sempre. A més, formarà part d’un dels reptes STRAVA en coordinació amb el Club d’EF dels Maristes Cullera.

La pujada al Castell es farà per famílies i intentareu respectar uns horaris. Aquestos horaris abarquen tres franges: 10h-11h (primària) , 11h-12h (infantil) i 12h-13h (secundària).

ONG SED (Solidaridad, Educación y Desarrollo)

Cadascú ixirà des de sa casa i l’equip de SED estarà esperant-vos en el Santuari on vos donarem tot el que porta el tiquet solidari (l’aigua, la fruïta, un dolç i una flor). A més, podreu immortalitzar el moment amb una foto en el Castell i enviant-la al correu: carlabg@maristasmediterranea.com. Així podrem difundir la nostra solidaritat per les xarxes socials.

Com sempre, sabem que tenim unes famílies solidàries i que l’acollida d’aquesta marxa serà un èxit. En cas de no poder assistir, també podeu demostrar el vostre suport al projecte (construcció d’un col.legi de primaria en Marshall, Libèria) i adquirir igualmente el tiquet solidari. Per només 2€ podem donar un futur als xiquets de Libèria.

Moltes gràcies!

“L’educació és l’arma més poderosa per a canviar el món” (Nelson Mandela)